top of page
Small Strokes
10265295_447922998684842_8045411254304388916_o.jpg

Martin Cholewa er ejer af Chagalleri.dk

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Hvem er Chagalleri?

Chagalleri er ejet af Martin Cholewa

Martin er uddannet på det Kgl. Danske Musikkonservatorium med valdhorn som hovedinstrument. Klaver og sang som bifag.

 

Martin er ansat i Den Kgl. Livgardes Musikkorps og fast medlem af Den Kgl. Livgardes Messingensemble. Martin er uddannet dirigent og spiller/synger plejehjemskoncerter sammen med sin hustru Lise Wille Cholewa. Herudover har han en uddannelse som sanger ved siden af hornspillet.

Martin har ved siden af musikken en stor passion for malerkunst. Han har samlet på malerier, siden han var ganske ung. Færøsk kunst, dansk modernisme, nutidig (samtid) dansk kunst.

 

Martins forældre tog ham med til Kunsthandlen i Gothersgade, hvor han i alder af 12 år købte sit første Jens Sørensen maleri.

Martin har haft sin faste gang hos kunsthandlerne i København og interesseret fulgt med i udstillinger og så bl.a. Wiliam Skotte Olsen male hos Henrik Kampman (Galleri Kampman).


Skotte Olsen var meget sky og forsvandt hurtig ud af døren, så snart der var kunder i butikken hos Kampman. Men Skotte Olsen accepterede Martin. Når Martin kom med sit horn under armen,  ind til Galleri Kampman sagde han, "ah det er dig musikeren".  Og så fortsatte han sit maleri og var hurtigt helt opslugt i processen igen.

På besøg hos Galleri Kampmann blev Martin inviteret med på tur af Skotte Olsen i Kongens Have, hvor de sammen hørte koncert med en unavngiven guitarist. Guitaristen spillede Bob Dylan numre. "Det er ham. Det er ham", udbrød Skotte Olsen. Guitaristen havde et stort kruset år og lignede Bob Dylan på en prik. Skotte Olsen gik smilende og glad tilbage til galleriet og malede videre. 

Kontakt

Jeg er altid interesseret i nye muligheder om end det er kunsten eller musikkens verden.

bottom of page